specials


Top

CARWAX 2000 5L

€ 37,13
Top

CARWAX 2000 5L

€ 37,13

CARWAX2000 is een siliconenvrije, geconcentreerde droog-, glans- en conserveringswax. Geeft een snelle droging, langdurige conservering en hoogglans aan het koetswerk. 

GEBRUIKSAANWIJZING
Dosering: 10 - 25 ml per auto. Vermijd overdosering.

ATC 200 nerta

€ 85,61

ATC 200 nerta

€ 85,61

NERTA ATC 200 is een krachtig zuur reinigingsmiddel op basis van fluorwaterstofzuur en zwavelzuur met vele toepassingen waaronder car-, truck- en bulk-reiniging, velgenreiniging, gevelreiniging, reinigen en vernieuwen van aluminium, enz. Verwijdert roest, kalk en ijzeraanslag.
GEBRUIKSAANWIJZING
Verdund (10%) aanbrengen met een zuurbestendige borstel of nevelapparatuur.
Na inwerktijd (max. 5 min.) grondig spoelen met water, nooit laten opdrogen, TAST GLAS AAN.


Sale!

SUPER DEGREASER 25L

€ 178,90 € 173,80
Sale!

SUPER DEGREASER 25L

€ 178,90 € 173,80

 

 

SUPER DEGREASER is een emulgeerbare solventreiniger, gebaseerd op koolwaterstof. Lost olie,vet,roet en ander vuil op. Het product dringt snel in en emulgeert olie en vet. Geschikt voor het machinepark,vorkheftrucks,garages,motoren,chassis, onderdelen, enz...

Nerta Super Degreaser is een hoogwaardige ontvetter die speciaal is ontworpen voor het reinigen van hardnekkig vuil en vet op diverse oppervlakken. Het is een professioneel reinigingsmiddel dat bij uitstek geschikt is voor gebruik in de automotive, industriële, agrarische en transportsector.

De krachtige formule van Nerta Super Degreaser is samengesteld uit een combinatie van actieve ingrediënten die effectief zijn bij het verwijderen van zware vervuiling en hardnekkige vlekken. Het product is geschikt voor gebruik op alle soorten metalen, kunststoffen en geverfde oppervlakken en laat geen residu achter.

Nerta Super Degreaser is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het reinigen van motoren, transmissies, velgen, landbouwmachines, vrachtwagens en trailers. Het is ook geschikt voor het reinigen van werkplaatsvloeren en gereedschappen.

Het product is gemakkelijk te gebruiken. Verdun het product met water volgens de aanbevolen verhouding en breng het aan op het oppervlak dat gereinigd moet worden. Laat het product enkele minuten inwerken en spoel het vervolgens af met water. Bij hardnekkige vlekken kan het product ook onverdund worden gebruikt.

Nerta Super Degreaser is veilig voor het milieu en de gebruiker. Het bevat geen agressieve chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en is biologisch afbreekbaar. Het product is ook vrij van oplosmiddelen en fosfaten.

Al met al is Nerta Super Degreaser een krachtige ontvetter die ideaal is voor het verwijderen van hardnekkig vuil en vet op diverse oppervlakken. Het is gemakkelijk te gebruiken, veilig voor het milieu en de gebruiker en geschikt voor diverse toepassingen in de automotive, industriële, agrarische en transportsector.Eigenschappen

  • Allround ontvetter
  • Geschikt voor allerlei soorten voertuigen en machines.
  • Verwijdert olie, vet, aanslag en ander vuil
  • Niet oplosbaar in water
  • Veilig voor verf en lak.

 

Topper

Drizzle protect

€ 120,00 € 105,08
Topper

Drizzle protect

€ 120,00 € 105,08

Verwijdert probleemloos statisch vuil en gemakkelijk naspoelbaar. Bezit hoogwaardige lakbeschermende componenten met een waterafstotend en parelend effect. Gewaarborgde kleurintensiteit. Beschermt uw voertuig tegen winterse invloeden Kan toegepast worden op volgende wijzen : verneveling , met schuimkop , hogedrukreinger, handwasreiniging . Zorgt voor een glanzend resultaat. Onschadelijk voor lakken in concentraties van 1%. Beschikbaar in 5L - 25L - 200L