Nieuw !!

POWER WASH 25L

€ 90,13
Nieuw !!

POWER WASH 25L

€ 90,13

POWER WASH is een alkalisch,schuimende buitenreiniger,zeer geschikt in self carwash, of foamgun, handsproeier... Het verwijdert moeiteloos de statische wegfilm,insecten en allerlei vette afzettingen,zelfs bij lager doseringen. Gemakkelijk te spoelen, Werkt vuilafstotend. Veiig op lichte metalen en delicate lakken als de juiste dosering gebruikt wordt. Aangenaam kersenparfum.  niet gebruiken in direct zonlicht, op hete of delicate oppervlakten. Laat het product nooit opdrogen.

WE SKY 64 25L

€ 94,66

WE SKY 64 25L

€ 94,66

is een licht alkalisch,nano-moleculair en sterk geconcentreerd voorwasmiddel voor het reinigen van elk type voertuig. Vult na het reinigen de microporiën van het koetswerk. Bevat moleculen die een glanzende,vuilafstotende film aanbrengen op de lak. Gemakkelijk naspoelbaar,vewijdert insecten. Fris geparfumeerd.

BLUE DIAMOND 25l

€ 128,97

BLUE DIAMOND 25l

€ 128,97

BLUE DIAMOND is een uiterst geconcentreerde alkalische exterieurreinger. Dankzij zijn romig schuim met unieke hechting en uitzonderlijke reinigingscapaciteit verwijdert BLUE DIAMOND moeiteloos het hardnekkigste vuil. BLUE DIAMOND is mild voor zachte metalen en fris geparfumeerd.